Δήλωσε τώρα συμμετοχή ως εθελοντής

Το Kastoria Trails είναι μία διοργάνωση με μεγάλες απαιτήσεις & για την επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας. Ειδικότερα του κομματιού εκείνου -των εθελοντών- που έμπρακτα αποδεικνύουν την επιθυμία τους η ζωή να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα.
Ο «εθελοντής με την δράση του συνιστά μια επιμορφωτική λειτουργία η οποία συνδυάζει τον έρωτα του ερασιτέχνη, την συνέπεια του επαγγελματία, την πειθαρχία του στρατιώτη και την ανιδιοτέλεια του ανώτερου ανθρώπου». Γιατί «εθελοντισμός είναι η ανιδιοτελής πράξη που μέσα από αυτήν εκείνος που την κάνει δεν προσδοκά ανταλλάγματα, τίτλους, επαίνους, βραβεία και αξιώματα παρά μόνο την χαρά της προσφοράς και ένα άλλο δημόσιο ήθος».

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να προετοιμάσουμε μαζί μια γιορτή, όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά της πόλης και των κατοίκων της. Μια γιορτή όλων όσων θέλουν να βλέπουν τις θετικές πλευρές της ζωής με τις ευκαιρίες που αυτή παρουσιάζει, ώστε ο καθένας να δείξει το καλύτερο που έχει και μπορεί να προσφέρει. 

Παρακαλούμε δήλωσε τη συμμετοχή σου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. 
kastoria-trails-ethelontes


    Πολιτική Απορρήτου